True love doesn't have happy endings because true love never ends

Nej men så att nu är det bara fem dagar kvar tills vi åker hem.. lite tråkigt med skola igen men ändå skönt att få komma hem och krama om den bästa tjejen på jorden... Natalie Magnusson! hihi älskar dig till sista sekunden i mitt liv. hjärta. regnat nu fyra dagar i rad men äntligen slutade det regna hoppas hoppas hoppas på sol imorn då jävlar blir det schteeeeeeeeeekaaa!

Just The Way You Are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are


Regn, regn, regn, fucking regn!

Asså nu har det fanimej regnat tre dagar i rad! fuckar ur snart finns inte ett piss att göra då än att träna! ;) men träna är för sig nice pumpade armar nyss riktigt jävla hårt, Ska nu dra upp och läsa, läst ut en bok fan den var fett soft och bra, eller den var lite konstig hoppade fram och tillbaka men den var tung! Aja hörs, hoppas fan att det är sol imorn!
 


To the city!

Asså helt jävla sjukt! fått grym bränna idag fast det vart lite molningt och regn idag :P men solen sken i en halvtimme nånstopp i alla fall det var riktigt sjukt varmt som fan! Haha sjukt klimat här nere asså bästa stället, skulle lätt kunna bo här nere om min älskling också gjorde det och om spårvägen flyttade ner hit så man kunde brottas också :) Just det pumpade bröst nyss sjukt skönt min farsa baah du vet att det du körde nyss med var 80 kilo jag baah va? gjorde åtta repetitioner på 80 kilo det är nice! :D Nu ska vi strax gå till stan och käka det blir nice ska även shoppa lite till.. kanske hittar nånting till min flickvän igen :P men vet en t-shirt jag ska köpa iallafall till mig själv sen kanske nåt annat vet inte faktiskt, men aja vi hörs ska dra nu shoooo hej :)

As we enter!


Bli dum

fan as kefft väder idag då.. molnigt hela dagen förutom mot slutet av dagen då började det regna så nu har det regnat i typ hur länge som helst klockan är tjugo i fem här nere, ikväll käkar vi buffe på hotellet blir nog soft, annars har vi ätit ute varje dag kör alla olika curry rätter sörru det är tungt men ganska starkt :P men ah så är det i thailand och det är det som är nice! fan nu får bruden ta och logga in på datorn så man kan snacka lite med henne också.. saknar fan ihjäl mig snart :( shurda på er, hörs och ses


Shopping jaoo

vill bara säga att jag shoppat sönder idag, fast bara till Natalie typ.. men ah orkar inte skriva mer klockan är halv tolv och somnar typ snart godnatt!


Katanoi next!

Blir bara brunare och brunare för dagarna som går det är naaajs! men saknar även min älskling mer och mer för varje dag som går.. Och sen saknar jag fan brottningen tråkigt att inte kunna brottas här nere.. men man brottas ju såklart med brorsan sin i havet och poolen så lite brottning får jag ju. Ja nu sitter jag här vart på stranden hela dagen och nu väntar jag på mamma, pappa och brorsan. Dom ska också fixa sig klart sen blir det till att ta taxin till katanoi tror jag det stavas :S men iallafall där spenderar vi resten av kvällen och ska shoppa galet jaoo! det är ju soft soft soft och ännu mer soft.. Köpte en grej till min flickvän min mamma tyckte jag skulle köpa den så ah gjorde det, får se vad hon tycker. Aja vi hörs allihoppa nu ska jag taggish, peace and shurda!


Snaggad again! ;) fuck vilken värme det är asså men nu taggar vi och schteeker

snaggad som fan! sjukt soft! ;) klockan är halv tolv här nere, vart på stranden ett tag, nu sitter jag här och kollade om min flickvän var inne men neeeeej!... Saknar henne fan sjukt mycket :( vill hem och krama om dig och pussa dig.. Så länge försöker jag fördröja tiden så mycket det går tränar två gånger om dagen, kondition på morgonen och styrke på eftermiddagen soft soft ;) hörs jaaaoo, miss you beeeebis! älskar dig mest! hjärta


Thailand biaaatches!

Chue allihopa idag har jag badat och solat men var lite molnigt idag men solen tar ju ändå här nere, as tungt! 27 grader i havet 25-27 i polen samt 35 grader idag och det var molnigt ;) hahh tungt! Älskling vet att jag inte hört av mig men du är ju som sagt i skolan nu medans här nere är klockan 19.10 sjukt sjukt.. saknar min älskling mest.. Går inte beskriva hur mycket jag saknar henne.. och kan inte ringa för min lur har jag inte para på och det kostar sjukt mycket att ringa så ja så är det.. Love you älskling hahah massa överraskningar till dig när jag kommer hem kan jag ju då säga till dig ;) hihihooho ha det bra everyone kommer inte kunna nås så ofta men på kvällarna här kommer jag nog spendera vid datorn eller i staden och shoppar loss till min flickvän och såklart till mig själv. Höres, saknar er alla men Natalie ligger tusen gånger före alla andra för henne saknar jag mest. Shurda på er!
puhuhu vad jag saknar min älskling!


Då var det träning strax eller om en timme inte direkt taggad, trött som fan..


Nu måste jag fan sova! fan för att jag sov bort hela dagen...

Haha kunde inte sova så ah fan åh helvetet.. Aja ska lägga mig nu efter att ha lirat wow i typ 5 timmar :P hörs jaoo!

WHAAAAATZZ AP?

ey, lemme kick it to you right quick man, not on some gangsta shit man on some real shit, anbody who have been through the same thing i'm sure you feel the same way.


Av alla passioner är kärleken den starkaste, för att den samtidigt anfaller både huvudet, hjärtat och sinnena.

Jo men så att farsan har ju fått punka -.- så kommer kanske få åka till träningen kommunalt om dom kommer tillbaka eller inte hajar ingenting :P men aja sen ikväll så ska jag till min underbara flickvän Natalie Magnusson ;) hur tungt som helst jaooo, just det ledig imorn tungt tungt tungt tungt.. Riktigt nice asså vi har studiedag jaoo! Men shurda på er ska packa klart mina kläder och sådär jaoo! peace out


Svar på tal!

Lucas: Hörru david! langa ditt nummer nu! Du har fucking knullat med min fucking ''brud'' du är död!
Haha en till jävla skämtare asså varför är folk så fucking avundsjuka och bara vill förstöra och sprida massa saker som inte ens är sant! :S asså fucking fjollor asså! Väx upp och skaffa ett liv..

matte drar upp en bild också


går ju inte skriva nånting när man blogggar via mobilen så drog en bild bara ;)


Last inlägg today!

Jo men så att drar ett sista inlägg nu då ;) pratade nyss med min älskling fan asså saknar henne sjukt mycket redan.. :( och får inte träffa henne fören på söndag ''/ tråkigt som fan! men Godnatt på er


Godnatt hörs ses..

Going to the bed and SLEEEEEP!  nu blir det att sova bree, eller ska lägga mig i sängen iallafall och spela lite poker live på mobilen, det är ju då fett med tungt! imorn ska man ju vara vid klubben vid tolv och då åker vi mot falköping sörru, blir soft soft. Just det måste packa ner trikåerna som hänger på tvätt och mitt handledsskydd :D haha glömde nästan fan :P nej men börjar man redan bli gammal.. Nej det tror jag nog inte.. Men vi höres godnatt med er kanske om ni har tur drar jag iväg ett sista inlägg innan ögonen stängs för natten. Shurda!


Just because you are better than everyone else does not necessarily have to signify that you´re good

fan vad tröttsamt att inte ha nånting att göra orkar fan inte göra nånting, bruden skulle gärna få komma hit men nej det är ju för sent går ju inga bussar och hon får inte komma hit för sina föräldrar för att hon har för hög frånvaro, enligt hennes lärare, bajs på hennes lärare och skola.. :( Aja sitter och snackar med Erik på msn var fett länge sen vi snackade, han snackar om sin iPad han köpt, verkar fett nice med iPad fan, kanske ska inkassera en sån, snart när man börjar tjäna lite para liksom ;) ska ju snart börja jobba och sådär, får inte säga vart just nu men det blir fett med soft! Just det håller på att ladda ner wow för att min lillebrorsa sitter och tjatar på mig att börja spela med honom och sådär men ah får se installerar det och får se om man får tillbaka känslan för WoW igen.. Men blir nog inte så skulle jag tro man spelar typ i en månad sen tröttnar man ju igen, aja får se.. Shurda på er iallafall ska ta och kolla på film eller nåt kanske vette fan faktiskt. Höres Bitches!


Det är alldeles för mycket sport inom idrotten

Jo men så att duschade precis rakade mig överallt typ as nice ;) nu ska jag typ ja jag vet inte sitta vid datorn ett tag får se vad man hittar på men blir väl lite Xbox var ett fett bra tag sen fan.. får se om man har skillsen uppe fortfarande men ah det tror jag nog  man inte har :P som sagt var ett jävla bra tag sen man spelade.. Men aja pratade nyss med Natalie i typ en minut hon var ju så upptagen med att kolla på film, just det filmen hette dumpa din kille på 10 dagar.. Hm vad planerar Natalie? ''/ haha tror inte hon planerar nånting men lät fett kul när hon sa "kollar på, dumpa din kille på 10 dagar" man bah WTF :P aja men hon skulle ringa när hon typ skulle sova så ska jag prata med henne tills hon somnar hiih :) shurda på er så länge som sagt sovit under dagen så är fett med pigg, Cya

Somnade ju i maten på fyllan när man kom hem till Natalie en kväll :P sjukt mysigt var flingor och mjölk, så var skit svalt och skönt i tallriken!


Duschen jaoo

Nej måste fan ta en dusch känner jag! älskling ringer dig snart lovar! ska bara duscha hihi :) <333

Saknar inte ni sommarn? eller vilken fråga det gör väl fan alla?!

Asså va åt nyss det gick feeeettt med bra jämför med dom senaste dagarna :P men nu ska jag packa klart det sista sen får det väl bli till att ringa min älskling.. saknar henne grov och träffade henne liksom igår fan. Ja jag är väl för kär? eller kan man det? nej det kan man fan inte, men är så jävla kär i Natalie så det går fan inte beskriva överhuvudtaget, hon är fanimej mitt allt! om man skulle räkna från en skala från 1-10 skulle det vara 1000000000000/10 även fast det inte går! hon är absolut bäst! och väldigt speciell eftersom hon kan överstrida skalan med så mycket. Min tjej och kommer alltid vara min tjej för mig! Känner fan att jag skulle kunna spendera resten av mitt liv med henne. Woooohoooo vad kär jag är :D Aja höres ska packa klart så jag får prata med henne snart.. Shurda på er!

Ännu en bild på mig från i somras på ölan grovt söt! :D eller vänta nu det är två somrar sen :P


Kärlek är en resa utan kompass i väglöst land. Ett äventyr!

Fyfan vad skönt.. Sovit i typ tre timmar sjukt skönt fan! Aja nu ska jag packa för resan imorn, är väl hyffsat taggad.. Jo men jag är taggad, men önskar bara att min flickvän kom hit ikväll så jag fick mysa sönder med henne skulle typ vara skit nice, men nej hennes dumma föräldar vägrar ju... bajs på dom! Aja nu ska jag packa fan hörs jaaaaooo.. Just det kommer ta med mig min dator ner till skåne så kommer kunna se vad som händer på facebook och sådär jao. Ungt tungt respektera er kung annars får ni äta hans pung! :D

Sjukaste bilden på mig från i somras när jag sitter och skiter på dasset på öland :D


Svar på den äckliga horungen

Fjortisar passar tillsammans, detta är ett levande exemplar.

Andreas nu är det såhär va att alla har tröttnat på ditt jidder och nu skiter jag i kommer göra nånting åt det den här gången! Din horunge!

TÄVLING

tävling hela helgen med broder david, får se hur det går, ska bli skönt att åka bort och tävla och lämna all annan skit hemma, men kmr sakna min älskling.. :/<3




you are like a brother to me, a real brother

david bror, jag har inge comviq på mobilen men såg vad du skrev och det ska inte få hända, brothers for life <3



 

Feber jaaaooo

Själv har man ju då typ feber började känna mig as dålig igår när jag skulle sova, frös som en fucking dåre! sjukt jävla kallt var det fast jag själv var typ 100 grader.. Aja nu ligger jag här hemma hos Natalie hon kom typ hem från skolan för ett tag sen, hon hade tydligen bara idrott typ, KNAS! nej men vi höres.. Shurda på er//Dressarn


Hemma hos Matte som blev en heeelt kaosad kväll asså vi förade bara här och jag sitter liksom med hårfärg runt om i hela ansiktet och håret typ ''/ knaaaaoooss


En första kärlek är alltid perfekt , tills du möter den andra

Tjenare jo du idag gjorde man ju en grej som ah jag inte tänker säga hära :P då får ni ta och träffa mig om ni vill se/höra vad jag gjort :P hahahha ägda! Vad händer då allihopa? haft en trevlig dag idag? jag har iallafall haft en upp och ner dag idag.. Vart sådär faktiskt men nu är det iallafall toppen jag och Natalie ska ta och kolla på en film vet inte riktigt vad den hette men film blir det iallafall ;) aha ah men så att... HÖRS! // Dressarn


Good Morning

Godmorgon alla mongon! :D haha nej men nu ska jag tagga till bussen fan sjukt soft.. nej inte ett dugg försovit mig och grejer så ah fan åt helvete! hörs jaaaaoo // Dressarn

zZzZzZzZzZ Snark

Godnatt allihopa dags för läggdags nu.. Hörs //Dressarn

Chilling in the shower

Dags för dusch nu precis ätit hörs jaaoooo!

OnePiece

Nej men fan nu är jag sjukt taggad på att beställa hem en OnePiece asså ;) fyfan vad soft och bara ligga och mysa i soffan eller sängen eller nåt med en sån eller bara vakna upp på morgonen och bara nej fan pallar inte klä på mig och fixa mig så bara sätter man på sig den och drar till skolan liksom ;) hade lätt kunna gå med en sån till skolan 100% jaooo :D


Baaaajtaaarn eller vad fan det nu heter -.-

Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du

Är ung, tung respektera er kung annars får ni hans pung i er mun

Nej men så att blev träning nyss i stället kört Ben och en jävla massa mage fan, börjar tappa den lite :( musklerna förtinar ju om man inte håller igång dom, så nu sätter jag igång med en jävla massa magövningar fan ;) Tråkigt att tjejen inte kommer hit men ah.. Vi ses imorn hoppas jag :) älskar henne iallafall! Just det var ju i nacka idag och lämnade tillbaka min kofta jag köpte som knapparna färgade av sig när man tvättade den så den blev ju helt förstörd.. Sen mötte jag upp mamma vi gick runt och kollade lite. Just det hittade en grovt snygg trenchcoat eller hur det nu stavas den var beige iallafall grymt nice men behöver 300kr till för att ha råd med den.. Känner att jag måste ha den. Hittades inne på Zara iallafall soft soft. Aja nu ska jag duscha och käka middag efter det sen blir det pluggish... Boring men ett måste, hörs // Dressarn David



Love is in the air! Hela fucking tiden! as kääääär!

Nu sörru är man hemma :D men nej nu blir det styrke ben och axlar ;) riktigt tungt fan! blir till att trycka protein direkt efter as soft! Sen senare kommer min älskling hit, föööfaaan vad nice älskar älskar älskar älskar henne!! :D <333333 vi ska plugga lite i för sig-.- boooooring.. men aja får vara med sötnosen iallafall


Tänker alltid på dig! <3

D♥N


Shottning på G

Nej men så att nu shottar vi hej villt inne på Natalie's rum eller hon shottar jag tittar på extremt soft, blir nog riktigt nice i sängen ikväll ;) Hej hopp snopp hörs idiotbajs hon är helt! ah borta... :P Just det en liter Absolut är det vi kör på ;) Shurda. // Dress



Snap!


Seriöst och oseriöst :D


General Long är TUNGT snus :D

Nej men skit bra att folk svarar och grejer allt är ju helt efterblivet.. Vad fan händer ikväll egentligen?! Natalie får man ju inget svar från hon är ju typ i sin egen värld frågar henne massa saker men hon säger bara, ja nej ja nej, ingen förklaring eller nånting :S japp så är det ibland.. ''/ riktigt irriterande aja shurda hörs ses puss :PpPpPpP // Dress


Jo men så att japp

Nej men så att det var ju så att idag blir det väl till att köra fett hårt i sängen hela natten lång ;) nej men vette fan.. men just nu så åt jag och Natalie middag skit trevligt och gott ;) hon tjatar om att åka till farsta centrum och köpa en ansiktsmask eller vad fan det nu heter.. men nej jag pallar inte jaooo! Så nu håller jag på att ladda ner nån MOVIE som heter Hämnden den verkar ju helt okej :P Hörs ses Shurda! // Dressarn


http://dressarna.blogg.se/

http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/
http://dressarna.blogg.se/


Kom ihåg igår, Lev för idag, Dröm för imorgon

  Det är som om solen är släckt och regnet bara faller
Fast i ett fängelse utan nå galler här
Fast i orten där livet går fort
- "Fast jag ångrar inte ett jävla fucking skit av de jag gjort"
Vi jagar para, jagar guld och diamanter
...
Bränt våra boar och bränt våra chanser, svär
Fast i orten, jag satsade stort
Jag satsade allt på ett kort och ångrar ingenting jag gjort!


Svartsjuka är inte brist på förtroende, utan ett tecken på kärlek

Asså vad är det för fel på den här jävla hemsidan?! helt åt skogen faktiskt.. Aja ska in till stan snart med Natalie och Pöö typ, han ska ju typ pierca sig ;) riktigt sjukt.. aja nu ska jag byta om hörs jaoooo! // Dressarn


Då var det dags för tävling idag då nu JÄVLAR!

Nej men så att idag ska ju då Dressarna vinna med statistiken över tönten Natalie's blogg ;) hahahaha. Just nu sitter jag och dricker kaffe med en snus under läppen, helt jävla underbart fan. Jag och Natalie åt nyss världens frukost riktigt trevligt asså! Vette fan vad som händer idag faktiskt men ska nog träna vid halv sju sen får vi ju se hur resten av dagen blir.. Lill lördag idag ju, så får se om det blir till att festa loss rejält mot kvällen :) Shurda på er och KOM IGEN nu. Dressarna.blogg.se ska vinna med statistiken.. Ska försöka dra ett inlägg var tionde minut :D


RSS 2.0